top of page

Shiul Akademiet

INTRODUKSJON TIL SHIULAKADEMIET.

SHIULs tilbud til dem som vil trene mer og utvikle seg lenger som fotballspillere.

 

Fotballgruppa i SHIUL driver et fotballakademi som er et tilbud til de spillerne som ønsker å utvikle sine fotballferdigheter ved å trene mer enn det laget deres legger opp til.

De siste årene har akademiet vært en del av treningen to ganger i uken for G2006, og har hatt med spillere fra G2007 i tillegg. Trenere har hovedsakelig vært Ingar Krogh og Jøran Sandby som har gjort en kjempejobb. Siste del av vårsesongen 2019 har akademiet blitt videreført med én ukentlig trening med Jøran, og Jørgen Kolstad som en stadig viktigere del. Spillerne er nå fra G2007 til 2011, dvs stor aldersspredning, men fortsatt med høy kvalitet på treningen. 

Akademiet er for jenter og gutter fra 3-7 klasse

SHIULakademiet er viktig for å gi et godt tilbud til de spillerne som vil utvikle seg som fotballspillere utover det som trening med eget lag gir. Den viktigste treningen er allikevel sammen med det aldersbestemte laget spilleren tilhører. Akademitreningen kan aldri bli en erstatning for denne.

Fotballgruppas ambisjon er at dette tilbudet skal gis med så høy kvalitet som er mulig med våre ressurser. Derfor er det viktig at de som vil delta på akademitreningene er disiplinerte og aksepterer de reglene som trenerne setter.

Det er imidlertid ikke veldig høye krav til fotballferdigheter for å være med på akademitreningene, utover at spillerne vil følge den treningen som foregår. Det er ingen grunn til å tenke at du ikke er god nok til å være med på akademiet hvis lysten til trening er der.

 

Det er viktig å understreke at akademitreningene, i likhet med all annen trening i klubbens regi, skal være preget av fair play, og at de som ikke vil eller kan følge fair play-reglene må finne andre aktiviteter.

Har dere spørsmål angående akademiet, så ta kontakt med Joakim Bergersen, mobil 99625728.

SHIUL Akademiet har en egen Facebook side.

 

bottom of page