top of page

Søndre Høland- Kurland

Oppdatert: 5. sep. 2019

Følg kampen live her hvis du ikke har mulighet til å følge kampen på Bråtevangen

---0.min Hei!

Da er vi på plass på Bråtevangen, noe vi har vært en stund. Kan melde om at regneværet er på vei til og gi seg, for en stakket stund.

Vi venter på at borte lagene skal komme, og i dag er det Kurland som gjester oss.


Dagens dommer kommer fra Nittedal, Mohamed El Hammichi. Skal vi ta vår møte i betrakning, vil ha få litt og gjøre i kveld.

Vår møte endte med med 1-2 seier til Søndre, i noe som enklest kan betegnes som en massiv slåsskamp. Hele 7 kort ble utdelt i den kampen, og tempraturen var til tider over kokepunktet, både på bane, og tribune.


Rune har kontroll i kiosken, og der vil du kunne få varme pølser, kaffe, brus, og en is om du foretrekker det.

Vell møtt til dere som tar turen, og til dere andre, kommer vi næmere tibake når vi nærmer oss kamp start.

Kom igjen Søndre!


Søndre stiller med disse 11 fra start idagInnbyttere: 9 J. Bergsjø, 15 H. Bergsjø, 16 M. Arnesen, 17 M. Nikolaisen, 19 J. Engen

0.min Det er snaue minuttet til vi sparker igang dette oppgjøret. Regnet har befestet seg over Bråte, og vi får en meget våt afære.

Men noe har trosset været, og kommet for og se Søndre spille seg næmere ett opprykk.8.min Grunnet regnværet har vi noen tekniske problemer, og vi beklagere dette.

I mens vi har vært borte, så har Kurland tatt ledelsen etter ca 2min, men etter dette har Søndre våknet, og tatt mer tak i kampen. 0-1

...

13.min Søndre har startet spillet sitt, og har ballen mer og mer. Venter på mål her nå.

...

17.min Kurland kommer på en overgang, og det ender i løps duell med Jørgensen på vei mot Simon. Tilbakespillet skulle være enkelt nok det, men den går rett til motstander, som noe forfjamset ikke får stokket bena. Der er vi heldige.

..

20.min Dobbel sjanse for Søndre, men keeper er god, og redder begge.

...

25.min Søndre sjanse. Vi har satt litt press i angrep, og kommer til sjanser. Forløpig går skuddene utenfor, og keeper er god, så det blir noen cornere. Vi er ikke helt på, så det blir ikke noe ut av det heller.

...

28.min Vi kommer til noen muligheter. Vi er farligst, men Kurland kommer fort på kontringer.

...

31.min Søndre forsøker og spille ball, men Kurland er mest opptatt av kontringer, og kaste seg på plenen.

...

36.min MÅL! Der sitter den endelig for Søndre. Etter en corner, for vi en avsluttning fra kloss hold. Første forsøket går rett på keeper, men Martin Lie kommer på retur, og dunker den i kassa. 1-1

...

38.min Nå er det Søndre som styrer skuta. Kurland har nok med og kose på plenen. Vi kommer lett rundt på sidene, men det er snakk om mini justeringer på innleggene, før vi kommer på blank.

...

41.min Søndre har befestet seg inne på Kurlands halvdel. Vi spiller bra, men avsklutter elendig.

...

44.min Søndre fortsetter og kjøre, mens Kurland henger en halvmeter etter. Mye etterslengere, og brudd i spill. Vi har sjanser, men avsluttningene vil seg ikke.

ikke.

...

45.min Der blåser dommer av, og etter at det blåses setter Kurland inn en takling, og en Søndre spiller ligger igjen på matta. Han kommer seg opp, og gutta går i garderoben på stillingen 1-1

Vi kommer straks tilbake med 2.omg

...

45.min Da blåses kampen i gang igjen, og Søndre går rett i angrep, men keeper tar den.

håper vi gutta i sebra striper har hatt fokus på avslutninger i pausen, og omsetter sjansene i mål.

...

48. Solo raid av Jesper. Fra egen bane halvdel parkerer han alt og alle, men en feil tuch gjør at keeper fanger opp den. Han spiller ballen opp til midtbanen, men der er Søndre og tar imot. Ballen psilles opp langs siden, og foran mål står Jens Bergsjø.

Han gjør ingen feil og det er 2-1.

MÅL Jens Bergsjø.

...

52.min Vi fortsetter der vi slapp i 1.omg og kjører kampen. vi føler at med litt mer fokus, og målene vil renne inn

...

55.MÅL! 3-1 HC fosser opp langs venstre kant, og slår strøkent inn til Jesper, som er kald og setter kula i kassa. HC blir liggende etter innlegget, men kommer seg opp igjen.

Vell fortjent ledelse til Søndre.

...

61.min Inne i en død periode nå. Søndre triller ball, og Kurland har nok med og klarere unna. Full kontroll.

...

62.min Vi kommer oss fri på venstre, og Carl Oscar kommer alene litt skrått på keeper. Han avslutter innenfor keepers rekkevidde, men god sjanse der.

...

65.min MÅL! 4-1 igjen kommer vi rundt på venstre, og igjen er det HC som slår inn på jesper som setter sitt andre for dagen. Nå kjører vi, og Kurland henger ike sammen lengre.

...

72.min MÅL! 5-1 Idag skjer det på venstre siden vår. Carl Oskar er tilrettelegger, og denne gangen er det HC som avslutter, etter og ha fått både forsvarspiller, og keeper ned på rompa.

...

75.min Himmelen åpner seg, og nå kommer snart gejdda svømmende inn på banen. Men gutta fortsetter utpå matta, med og gå i angrep. Nå sist for vi ett frispark like utenfor 16m, men den går over mål.

...

79.min på en sjelden visit kommer Kurland til sin andre sjanse. Etter en slurv i forsvar kommer kanten inn og alene med Simon. setter den i næmeste hjørnet til 5-2

...

82.min MÅL! Gjennomspill i midten denne gangen, og der er HC og setter sitt andre for dagen. Ned i hjørnet for keeper, og 6-2.

...

83.min Søndre kjører på for for mer mål. Kanonader på kanonader, men Kurland feier det unna.

...

86.min Venstre siden er on fire idag. Fred kommer alene mot en forsvarer. det angrer forsvareren på som gjøre ett forsøk på å gå i kroppen på Fred. Ender med ett stykk forsvarer på plenen, og trenger hjelp til og komme opp igjen. Fred sin avsluttning går forøvrig rett på keeper.

...

88.min Da er kåringen av Dagens Søndre Gutt. Det ble HC idag. Gratulerer!

...

90.min Her ble det ikke lagt til mye, og dommer blåser av. Vi vinner 6-2 absolutt fortjent, og tar med oss 3 nye poeng inn mot avsluttningen av årets sesong. Speaker annonserer neste kamp som også går her på Bråtevangen. Det er den 18.09 og da kommer Blaker 2 hit.

Vi takker for følge, og vell møt neste gang.


76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page