top of page

Skjetten3- Søndre-Høland

Oppdatert: 11. sep. 2019Møt opp og støtt gutta i jakten på 3 nye poeng og ett steg nærmere ett nytt kretsmesterskap.


Dagens start 11 er kommet


Innbyttere: Markus, Arnesen, Botten, Jøran,Jens

Oppdatering kommer

0.min Da er vi på plass her på Skjetten KG. Lagene er på vei i garderoben etter en bløt oppvarming. Kan melde om 110% luftfuktighet, men værmelding sier det skal bli opphold til kampstart. Vi har vår tvil om akkuratt det.

Det vi ikke er i tvil om, er at det blir kamp!

...

0.min Lagene er på banen, og dommer Simen K. Nordengen er klar til og blåse igang dette oppgjøret.

...

1.min Søndre starter med ballen og starter og spille. Er bløt matte, så ballen har fart. Det betyr også mulight for og overumple keeper med skudd fra distanse.

...

4.min Søndre ser skarpest ut her i begynnelsen. Vi vil spille ball, og det kantene som kommer fremover. Ballen blir rullet langs 16m, og Fred fyrer av ett skudd som dupper like på baksiden av tverrliggeren.

God start av Søndre i høljregnet.

...

6.min Jesper kommer til et skudd som tvinger keeper i full strekk. Han klarer såvidt og få slått den ut. Stor sjanse.

Like etter kommer Fred til skudd, men Skjetten forsvaret får klarert.

...

7.min MÅL! 0-1 Denne gangen sitter den i nettet, og det kaptein HC som skyter i borteste langhjørnet.

Kom igjen Søndre! Nå kjører vi!

...

10.min Skjetten har kommet litt mer med etter målet, og er farlige på kontringer. Vi må passe oss, men forsvars fireren vår virker skjerpet.

...

11.min Hc kommer til ny sjanse. Prøver bøye ett skudd fra 17m ned i hjørnet, men den går utenfor.

.


...


Våt masse fra oven!

...

15.min Blitt stillings krig her, lite bevegelse foran ballfører.

...

17.min Dårlig tilbakespill, ender med corner til Skjetten. Den blir detingenting ut av. Men i en takling i etterkant blir det høylytt krangling, før Skjetten for frisparket. Den går rett på Simon, som holder den trygt.

...

19.min Godt spill av Søndre, med tett pasnings spill, før ballen lobbes inn i feltet til Fred. Men dommer blåser offside.

...

20.min 1-1 Det var disse kontringene. Skjetten raser igjennom, og med fin lobb, så ligger ballen i nettet.

...

21.min Jesper forsøker komme igjennom og blir tatt på 18m. Gult kort til Skjetten spilleren.

...

22.min MÅL! 1-2 HC stiller seg opp og skal ta frisparket, og på gamelt kjent vis smeller han den lavt og knall hardt ned i hjørnet.

Herlig utført av vår kaptein!

...

24.min Lang diagonal fra Jørgen Heen Enger på venstreback, og inn i bakrommet til Skjetten. Ser ut som en umulig passning, men Carl Oscar setter på turboen, og parkerer sin oppmann så til de grader. Han sentrer inn i midten, og det ender med en dobbel sjanse for HC, men den vil ikke inn.

...

27.min Søndre har satt inn ett skikkelig press, og det skjer mye utpå her. Vi maler på, og Skjetten henger ikke med, uten at vi kommer til muligheter. Vi har momentum nå.

...

31.min Vi spiller opp fint langs venstre kant, og jesper runder sin back og går for skuddet. Keeper for slått ut, men der er Carl O. Skuddet går like utenfor. Vi kjører på bra nå.

...

35.min MÅL! 1-3 Innlegg fra høyre går over på bakerste stolpe, og blir så headet inn foran mål. Ingen ringere en HC står der og scorer sin hatrick. Gratulerer HC!

...

38.min Ser tydlig forskjellen på 1. og 8. plassen her. Søndre kommer til sjanser, men de går utenfor, eller så stiller keeper opp med noen gode redninger.

...

42.min Skjetten kommer farlig opp langs sin høyre kant, etter et ball tap på midten. Innlegget er ufarlig, og ender i fem meter.

...

44.min Søndre spiller seg fint opp langs høyre, Heen Enger kommer til skudd, og den stryker utenfor. Bra forsøk.

...

45.min Dommer Simen blåser av denne første omgangen. Vi går til pause med en fortjent 1-3 ledelse, og det kunne stått mye mer.

Så til dere som sitter og venter. Smør på litt tålmodighet, skjenk i kaffe, så er vi straks tilbake med 2.omgangen.

...Klar for 2.omg

45.min Og dommer blåser klart for 2.omg. Skjetten starter me ballen, slik de har gjort 3 ganger tidigere i kampen. Men Søndre vinner den raskt, og setter igang spillet sitt.

...

48.min Søndre kommer langs høyre, og HC får slått fint inn foran mål. Der er Jesper, men får ikke satt panna ordentlig på den, men vi er også på bakerste, og for den inn i feltet igjen, men den sklies like utenfor målet til corner. Den blir slått fra høyre, og over feltet, der er Fred og nikker den inn i feltet, men ingen i sebra striper er der. store mulighetre her i åpningen.

...

52.min Skjetten får ett frispark fra ca 20m, men hadde det ikke vært for nette bak mål, hadde den endt på parkerings plassen på andre siden av Skjetten senteret.

...

54.min Ny stor sjanse, og det er HC som får den. Spilles fint fri, og fra 16m brenner han til og et kling lyder over stadion. Snidder stolpen og ut.

...

58.min MÅL! 1-4 Nyyyydelig mål av Emil Olsen. Får gå langs 16m, og skrur ett kremmer hus opp i keepers venstre kryss. Klasse!

...

60.min Søndre barikaderer boksen til Skjetten. Triller kula frem og tilbake, og kommer til avsluttning. Den går til corner. Hjørnesparket slåes fra høyre, og høyest ruver Martin Lie, men headingen går like utenfor.

...

66.min Søndre presser på for fler mål, og Emil slår inn fra venstre, men Skjetten for klarert til corner. Den slåes inn men blir først klarert ut, før den havner på kant igjen. Der kommer den rett inn foran mål, og ballen går i nettet. PIIIP offside.

...

69.min Søndre gjør ett bytte. Ut går Kristian Sether, og inn kommer Jens Bergsjø.

...

71.min Nytt bytte for Søndre. Dobbelt bytte denne gangen. Ut går Espen Jørgensen, og Jesper Sundby, og inn kommer Markus Nikolaisen, og Jøran Sandby.

...

75.min MÅL! 1-5 Første berøring etter og ha kommet inn på banen, Jøran Sandby mottar ballen etter fint spill foran Skjettens 16m, helt upresset plasserer han ballen til side for keeper.

...

76.min 2-5 Skjetten går rett opp etter målet, og vi står og sover. Nr 12 overumpler Simon, og ballen ligger i nettet.

Ikke tid og hvile her.

...

79.min MÅL! 2-6 Og hvil gjør vi ikke. Vi går rett i angrep, og denne gangen anført av venstre kanten, ballen legges nydelig inn i feltet, og ingen ringere en kaptein HC gått upresset i været og stanger inn sitt 4. for dagen.

...

80.min Vi kjører på, og utvilte Jøran Sandby for tid til og lade kanonen. Er det en mann som kommer til og være slten, så er det Skjetten sin keeper. Han tar den på kasse med ett smell, og redder.

...

83.min Søndre gjør et bytte. Ut går Jonas Stigen, og Jørgen Heen Enger. Inn kommer David Botten, og Markus Arnesen.

...

84.min MÅL! 2-7 Vi maler på og Jens Bergsjø scorer vårt 7.mål for kvelden. Alene med keeper blir han tatt, men for avsluttet i mål. Sterk prestasjon.

...

86.min Ballen ligger i nette igjen, og for Skjetten denne gangen. Dommer blåser for offside.

...

90.min Kampen ebber ut, og dommer blåser av med 1 minutt tilegg. Vi vinner fortjent 2-7 og seiler videre mot opprykk. Vi takker herfra, og setter snuta hjemover.

Minner om neste kamp. Hjemme mot Blaker 2 Onsdag 18.09.19.

Vell møtt!

232 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page