top of page

SHIUL-Fet2

Følg dagens kamp live her.

Vårmøtet på Fedrelandet endte med 8-6 seier til Søndre. Jøran Sandby scoret 4 mål i den kampen, klarer han det samme i kveld.....


Fortsetter under bildet

Dagens kampsponsor er Findahl & Krogh

Fortsetter under bildet

3 timer til kampstart. Kiosken blir åpen, Rune kommer og serverer varm mat, nystekte vaffler og mye annet godt.

Det er meldt flott vær i kveld så ingen grunn til å sitte hjemme, bare å møte opp på Bråtevangen og heie gutta frem til en ny 3 poenger!Da er det snaue 25.min til dommeren blåser igang dette oppgjøret.

Solen er på vei ned, og det er en svak bris over Bråtevangen. Med andre ord, ligger alt tilrette for en fin fotball kveld.


Da er Søndres lagoppstilling kommet til referenten

Fortsetter under bildet.


Søndre-Fet2

0.min DA har lagene kommet på banen. etter myntkast bytter de side, og Søndre starter med sola i ryggen. Dagens Dommer kommer fra Nittedal Samir El Hammichi.


...


3.min Litt ta og føle på her i starten, men Søndre begynner ta litt tak. Spiller seg oppover, og prøver sette systemet igang.

Kommer til innlegg fra venstre, men Jesper blir blåst av for offside.

...

7.min Søndre prøver spille seg til sjanser, og får en corner. Den slåes fra venstre, men går i nettveggen.

...

9.min Søndre fester grep, og vil ha en scoring. Kjemper for hverandre, og er råe i gjennvinnings fasen. Kom igjen gutta!

...

12.min Ballen slåes opp fra Carl Oscar, og den finner Jøran i mellomrommet. Jøran drar av ett par mann, men mister balansen i det han skal avslutte. Nære på for Søndre.

...

13.min 0-1 til Fet. De kommer seg inn i Søndre sitt felt, og nr 77 drar seg nedover 16m. Setter skuddet tilbake for en sjanseløs Simon.

opp i ringa Søndre, vi kommer tilbake!

...

17.min Stor sjanse for Søndre, og Carl Oscar. Feil pasning fra Fet forsvaret gjør at Jøran snapper den. Spiller inn til Carl, som for ett sleivskudd like utenfor. Påfølgende utspark ender hos HC, som går opp i banen og brenner av ei kule som går i stolpen.

...

19.min Ny stor sjanse. Skudd av som Fet keeper bokser over. Dommer fikk ikke det med seg, og dømmer utspill fra keeper.

...

23.min Søndre nærmer seg utlingning, Jesper snapper opp ett dårlig mottak av Fet forsvaret, men setter ballen like tilside for mål. Like etter kommer Stigen igjennom, men skuddet går rett på keeper.

...

26.min Ballen går i nette for Søndre, men dommer er oppe med hånda. Offside.

...

29.min Tempraturen stiger utpå matta, etter som dommeren er noe ukonsekvent i dømmingen sin. Fet kommer også til en stor mulighet, men skuddet går like utenfor.

...

30.min STOOOR sjanse til Søndre. Stigen skyter like utenfor.

...

34.min Kampens første gule kort går til Søndres Markus Nikolaisen, som kommer litt brått i ryggen på Fet sin spiss. Frisparket får Simon slått over til corner.

...

39.min Søndre kommer til en stor sjanse idet Jesper har kommet over på høyresiden, får han slått kula inn foran mål. Jøran er nær ved og omsette den i scoring.

...

43.min Søndre kommer til mange gode sjanser, og sist i rekken får Jøran slått inn foran mål. Carl Oscar kommer på bakerste, men er litt for sen.

...

45.min Corner til Fet. dette er nok det siste som skjer i 1.omg. Søndre har hatt sine muligheter, men Fet leder 0-1.

Kampens 2. gule or vi i situasjonen etterpå, hvor en fet spiller sparker ned Carl Oscar, uten ball, på vei fremover.

...

45.min Da er det pause. Stillingen er 0-1 til Fet. Vi kommer straks tilbake med 2.omg.

...

45.min Da er lagene kommet ut på banen, og dommer Samir blåser i gang de siste 45.min av denne kampen.

...

45.min 6 sekunder tok det før Søndre fikk corner. Den setter Seter panna på, men den går like utenfor. Vi følger opp med nok en stor sjanse, men det vil seg ikke. Tydlig at det har vært en hard pause prat i Søndre garderoben, for nå er gutta skrudd på. KOM IGJEN SØNDRE!

...

52.min Søndre barikaderer 16m til Fet, og Jesper kommer til et skudd. Like utenfor. Men Fet er farlige på kontringer, og kommer lynraskt. Men godt vi har en solid keeper i Simon Hellesjø, som med en ben parade redder den.

...

55.min Der mister dommeren kampen! Martin Lie blir rived ned i løpsduell mot eget mål. Dommer står og ser på, men helt paralysert gjør han ingenting.

I etterspillet får HC gult kort, og må stå neste kamp mot Raumnes/Årnes borte.

...

58.min Søndre spiller seg opp i banen, og fra 16m fyrer Jens Eivind bergsjø av et skudd, som ender som de fleste avsluttningene i kveld. Utenfor.

...

62.min Nok en gang kommer vi til innlegg fra kant, og de har vært mer en brukbare denne kampen, men kula vil ikke i mål.

...

63.min MÅL SØNDRE! Endelig sitter den for Søndre, og Jesper. han motar ballen inne i 16m. Runder av en forsvar spiller, og setter den sikkert i mål. Fortjent 1-1.

...

65.min Kanon kule av HC, men keeper klemte til med en tv redning, og i full strekk for han slått den til corner. Påfølgende corner ender med klarering, men ballen kommer raskt tilbake, og fra 5m går avluttningen over.

...

72.min 1-2 til Fet. Oppspill til spissen som ligger godt i offside, men dommer ser jo ingenting, og lar det gå. Like etter avspark får vi hodeskade på en Søndre, og Fet spiller, og etter store protester fra tribunen velger han og blåse. Ikke mye god stemning mot dagens langt under pari dommer.

...

75.min MÅÅÅL! Jesper nekter og gi seg, og alene med keeper, setter han sitt andre for dagen. 2-2

...

78.min MÅÅÅÅÅLLL! 3-2 Hans Christian Bergsjø!!!! Får lade kanonen fra 17m og kula suser i hjørnet for en sjanseløs keeper. Vell fortjent ledelse til Søndre, som har kjørt denne andre omgangen.

...

80.min Gult kort på Jesper. I løps duell mot eget mål går Carl Oscar, og Jesper i spissen til Fet. Alle 3 deiser i bakken, og dommer Samir henter det gule kortet. Betyr at også Jesper soner karantene mot R/Å i neste runde.

...

84.min Hele stadion roper på straffe, når Jens Eivind blir sparket ned i feltet. Dommer er helt på jordet, og dømmer frispark imot. I tillegg klarer han og gi Jens gult kort i en soleklar situasjon. Helt patetisk. Skjerpings dommer!

...

90.min De kjempes, og dømmes feil, men det ser ut til at vi skal klare dette. i mellom innlegene her, har vi hatt 2 skudd i tverrligger fra henholdsvis 35, og 40 cm. Utrolig at vi ikke har økt til mer en det ene målet vi har i ledelse.

...

90.min+ Da blåser dommer av kampen, og Søndre vinner fult fortjent 3-2.

Vi minner om neste hjemmekamp som er 04.09.19 kl.20.15. Da tar vi imot Kurland.

Vell møtt!172 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page