top of page

SØNDRE-HØLAND vs BLAKER2

Oppdatert: 18. sep. 2019

Onsdag smeller det igjen på Bråtevangen. Da tar Blaker turen hit.

Gutta sikret opprykket sist kamp med en solid 7-2 seier borte mot Skjetten i en regnfull kamp.

Onsdag er det spådd fint vær.

Møt opp og støtt gutta i jakten på kretsmesterskapet.

Indre kommer og filmer kampen så vær med på å lage stemmning på Bråtevangen.

Da er lagoppstillingen til Søndre kommetInnbyttere: 9. J. Bergsjø, 15. D. Botten, 16. M. Arnesen, 17. M. Nikolaisen

0.min Da er vi på plass, og om snaut 20min sparkes oppgjøret mellom Søndre, og Blaker 2.

Søndre ble, som mange vet, klare for spill i 5.div neste år. Men det legger ikke en demper på kruttet som skal brennes ikveld, da gutta har lyst på et nytt kretsmesterskap.

Vi kommer tilbake nærmere kampstart.

...

0.min Da har lagene kommet på bane, og gjør seg klar til avspark.

KOM IGJEN SØNDRE!!

...

1.min DA er vi igang, og det er Blaker som starter med ballen.Søndre spiller i vant formasjon, og vinner raskt ballen, og begynner trille kula.

...

2.min Søndre kjører i angrep, og får en avsluttning like tilside for mål. Utspillet fra keeper, gåt høyt opp i banen, og et slapt tilbakespill gjør at Simon må slenge seg og sparke den til innkast. Må ha fokus nå.

...

8.min Søndre kjører og kommer til ett par store sjanser, uten at det blir uttelling. Nærmer oss noe, men Blaker kan også spille fotball, så her kan alt skje.

...

13.min Det er noen tøffe dueller, men dommer Kristian Lundberg fra AFSK har forløpig lagt lista høyt, så her er det ikke vits i syte.

...

16.min Ny avsluttning for Søndre. jesper fosser oppover venstrekanten, og for lagt inn. Der står Emil, og drar av en mann, før han noe presset for skutt nede i keepers venstre hjørnet. Keeper er på jobb, og får slått den til corner, men den for vi ingenting ut av. Men noe er på gang.

...

23.min Ikke mye som skjer utpå her nå. Søndre har et lite overtak i banespillet, men Blaker er ikke ufarlige de heller.

...

25.min MÅL! 1-0 Corner til Søndre slåes inn fra høyre. Inne i feltet er HC sterkest, og setter kula i kassa.

Herlig av vår kaptein.

...

28.min Vi kjører på videre etter målet, og det er Søndre som er dessidert farligst. Oser spille lyst av gutta, og har lyst på fler mål.

Det har vi også:-)

...

29.min Jøran fosser opp langs venstre side, og slår knall hardt inn foran mål. Der er det ingen i sebra striper, til og tappe den inn. Gode tendenser fra kantene våre.

...

33.min Corner til Blaker. Den kommer fra høyre, og en Blaker spiller går i været på bakerste stolpe. Han får satt pannen på den, men godt over mål.

...

35.min Det er på venstre kant det skjer, og nok en gang er det Jøran som kommer oppover. Han sender en stikker til Jesper, som er alene med en forsvarer. Med lette ben svinger han seg tilside, og fyrer av, men en Blaker spiller har kommet som dekning, og får klarert. Den hadde god retning, og fortjent en bedre skjebne.

...

38.min Da har høyre siden kommet mer med, og Carl Oscar gjør en fantastisk dragning, og kommer seg forbi sin oppmann. Skuddet går rett på keeper, som holder den fast.

...

39.min Skudd fra Blaker, som Simon redder.

...

43.min Søndre har kontroll, og varter opp med noen fine kombinasjoner. Koomer til noen fine sjanser, og nå sist har vi fått keepern ut utenfor 16m. Skuddet fra Carl Oscar har fin retning mot åpent mål, men en Blaker spiller klarer såvidt og komme i veien for wn sikker 2-0 scoring.

...

45.min Dommer blåser av 1.omg med 1-0 ledelse til Søndre. En kamp uten alt for mange sjanser, men det har vi tro vil løsne etter en pause prat.

Vi kommer tilbake med 2.omg om en liten stund.

...

45.min Da er vi tilbake, og dommer Kristian Lundberg blåser igang 2.omg, og Søndre starter med ballen.

...

47.min Venstrekanten vår er skarp idag, og denne gangen er det Carl Oscar som er over der for og legge inn. Strøken ball til Jesper, som kommer på et diagonalt løp i boks. En frekk hælflikk, men keeper er obs på den, og redder.

...

51.min Blaker har tatt litt tak i spillet, og vært litt frempå nå i starten av 2.omg. Legger ballen inn fra høyre, men vi får klarert til corner. den renner ut i ingenting.

Fortsatt 1-0 til Søndre.

...

53.min Langt oppspill opp på Jesper på ca 18m. Han tar den på kassa, vender, og brenner av ett skudd like over.

...

55.min MÅL! 2-0 og der sitter den igjen. Lang ball fra HC, opp mot Jesper, som er i løpsduell med to mann. En nydelig dragning, sender førstemann ut i pølsebua, før han tar med andre mann på litt huskestue. Til sist plasserer Jesper ballen utagbart for keeper i lengste hjørnet. Så enkel kan det gjøres.

...

57.min Jesper kommer til nok en avslutning, men denne gangen går ballen over.

Med det settes hele benken til Søndre i oppvarming. Melder om 4 grader ute, så det kan jo ha en sammenheng med hvorfor gutta må ut og røre seg litt.

...

60.min MÅL! 3-0 HC er tilrettelegger igjen, og slår en nydelig ball inn foran mål. Der er målsniken Jøran Sandby og tapper den inn.

Like etter får han en ny dobbel sjanse. først retur fra keeper, for forsøk nummer to, går i nettveggen.

...

62.min Det var det siste Jøran fikk gjort, før han blir byttet ut med Jens Bergsjø.

...

64.min MÅL! 4-0 Carl Oscar slår en strøken ball inn i felte, og der dukker Jesper Sundby opp og setter sitt andre for dagen.

Nå spiller vi pen fotball.

...

69.min Og Søndre kjører showet. Spiller nydelig pasnings fotball, og Blaker har nok med og prøve henge med.

Søndre gjør to bytter. Ut går Martin Lie, og Jørgen Heen Enger. Inn kommer Markus Nikolaisen, og Marcus Arnesen.

...

71.min Da er det vært trekning i lotteriet. Paraply går til Grønn V 96, og fruktkurven går til rød U 93

Gratulerer.

...

75.min Søndre fosser fremover, og har på ingen måte gitt opp å få fler mål. Jesper parkerer det som er på sin venstreside, og slår over til Carl Oscar på høyre. Jesper får ballen tilbake, men skuddet går over.

Utspillet fra keeper går rett tilbake til Søndre, og en gjennombrudds pasning stiller Jens Bergsjø opp alene med keeper. Blackout i avslutnings øyeblikket, gjør at ballen triller tilside for mål. Stor sjanse der.

...

77.min Søndre gjør nok ett dobbelt bytte. Ut går Jesper Sundby, og Carl Oscar Borgersrud. Inn kommer David Botten, og Jøran Sandby.

...

85.min Ny sjanse for Søndre, og Jens. skuddet går utenfor. Like etter spille kommer vi til nok en stor dobbel sjanse, men fra 4,4m skyter DAvid Botten rett på keeper. Veldig nær sin første scoring, der.

...

90.min STOR STOR SJANSE for Søndre. Klassisk klabb og babb skytes det i øst og vest. Spillere ligger strødd i feltet. Siste skuddet går i en Søndre spiller som ligger inne på strek, og da blåses det offside.

...

90.min+ Der blåser dommeren av kampen, og vi vinner fullt fortjent 4-0 og styrer stødig mot nok et kretsmesterskap.

Vi takker av herfra, og minner om neste kamp som er borte mot Borgen 26.09.19 kl.20.15.

Vell møtt!


179 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page