top of page

SØNDRE HØLAND--FU/VO 2

Oppdatert: 16. okt. 2019

Søndre ønsker velkommen til siste serierunde 6 Div 2019.

Opprykket har vært klart en stund, og forrige hjemmekamp sikret man i tillegg kretsmesterskapet. Dette vil bli market i forkant av kampen men en liten sermoni.


Da er vi på plass for og overvære det siste oppgjøret i årets utgave av 6.div.

Vi er som kjent Kretsmestere 2019, og det ryktes om en liten markering av dette i forkant av kampen.

Vårens oppgjør endte med 1-7 seier til Søndre, og vi kan håpe på mål kalas deenne våte oktober kvelden, også.

Dagens dommer er Bente Veie Saksvik fra Gjerdrum.

Været er som det har vært de siste kampene, noget bløtt. Men vi satser på varmt spill fra Søndre, og som vanlig er Rune på plass i kiosken, og serverer no varmet og bite i, og varm drikke.

Håper, til tross været, at mange vil finne veien til Bråtevangen i kveld, for og hylle guttene i den siste innspurten.

Vi kommer tilbake nærmere kamp start kl.20.15.


0.min Da har Æres medlem Roar Foss overekte det synlige beviset på at vi er Kretsmester 2019 til dagens kaptein Emil Olsen, til applaus fra de fremmøtte.

...

1.min Kampen er i gang, og Søndre starter med ballen. Vi fosser rett i angrep, og det er tydlig at gutta fortsatt er sultne på seier.

...

4.min Kampen har ikke satt seg enda, men det er Søndre som har et ørlite initiativ, uten og komme til de store sjansene.

...

6.min MÅL! 1-0 Mens jeg skriver , så dukker målsniken Jøran Sandby opp rett foran mål, og dunker ballen i kassa. Bra start.

...

10.min Jesper motar ballen på hjørnet av 16m, og med tydlighet ser man at han er på utsiden av linja. Fu/Vo har en forsvars spiller klart på innsiden av linja, men likevel blåses det offside? Uansett gikk skuddet like tilside for keepers venstre kryss.

...

12.min MÅL! 2-0 Jesper slenger i vei ett skudd som reflekterer en forsvarer og går i tverrliggeren. På returen er ingen ringere enn Jøran Sandby, og setter inn sitt 20. mål for sesongen, og sitt andre for dagen.

...

15.min STRAFFE! Carl Oscar kommer alene mot keeper, som gjør ett ærlig forsøk på og ta ball. Ender med at han tar Carl O, og dommer er ikke i tvil.

Opp for og ta straffen, kommer nummer 1 Simon Hellesjø, og han ekspiderer den i mål.

3-0.

...

21.min Har roet seg litt etter den forykende starten, men vi har noen sjanser. Siste er det Jørgen Kolstad som prøver seg fra midtbanen med en luring, da han så keeper sto langt ute. Skuddet sklir litt av foten, og keeper kontrollerer den ut.

...

27.min Der kom det en reduseringen. Spiller nr 3 fyrer av fra 25m+ og skuddet suser i hjørnet for Simon. Nydelig avsluttning, i en periode hvor Søndre har slept seg litt ned.

3-1

...

31.min Frispark for Fu/Vo i farlig posisjon like utenfor 16m, men skuddet går rett i muren. Fu/Vo vinner tilbake ballen, men vi er oppe i mann og Emil Snapper den. Sender Jesper på et godt løp, men han går seg bort.

...

34.min MÅL! 4-1 3 forsøk på rad, men på det 4. skal det skje. På en retur får Jørgen Kolstad all verdens tid, og triller ballen i hjørnet fra 4m.

...

37.min Stor sjanse. Nydelig gjennom spill av Jøran til Jesper, og han får gå og gå mot mål, med en forsvarer på slep. Til sin høyre side har han Carl Oscar på blank, men velger avslutte selv. En årvåken keeper er raskt nede og blokkere skuddet, som gåtr knall hardt ned i nærmeste hjørnet.

...

42.min Fine kombinasjoner i Søndre laget, uten at det blir noen sjanser av det.

...

45.min Da blåser dommer av 1.omg.

En omgang hvor Søndre har hatt ballen mest, og kontrollerte det mest, foruten om en krem scoring av Fu/Vo.

Vi tar en liten pause, og kommer snart tilbake med 2.omg.

...

45.min Da er vi tilbake med 2.omg, og Søndre har gjort noen bytter. Rettere sagt, har de snudd opp ned på hele laget!

I mål, har Emil Olsen plassert seg. Jøran Spiller midtstopper, og Simon Hellesjø er løpende ving?

...

50.min Ryktene sier det at gutta har hatt ett lite lotteri i pausen, derav har vi en noe underlig oppstilling til 2.omg. Morsomt, og til stor humor for de fremøtte.

Vi bjudar på!

...

53.min Vi i kamp komiteen vi rette en stor takk til John Sunby, som er så snill og hente no varmt til koppene våre:-)

...

55.min Nok en stor sjanse for Jesper. Alene med keeper, prøver han og sette den nede rundt bena på`n, men keeper er med på notene, og klarerer.

...

59.min Taktikken holder seg ikke for Søndre, og Fu/Vo sin spiller nummer 28 fyrer av ett velplassert skudd ned i hjørnet for Emil. 4-2

...

65.min Vi har hevet oss litt, og "funnet" sytemet. Noe på lykke, og fromme skapes det sjanser, men ingen utelling så langt i 2.omg.

...

72.min Nydelig vending av Jon Anders Sæter, og innlegget til Jens Eivind Bergsjø er det klasse over. Alene med, en for dagen, god keeper, er ikke avsluttningen like god. Stor sjanse til og øke ledelsen for "nye" Søndre.

...

82.min Skuldrene nede på hoftene, og vi venter på at dommeren skal blåse av.

...

83.min MÅL! 5-2 Der sitter den igjen, og denne gangen sitter den fra nærheten av midtbanen.

Jens for med seg at keeper er langt ute, og fyrer av en dupp, som daler ned i mål.

...

89.min Og vi nærmer oss slutten på det siste oppgjøret på sesongen. Årets siste Søndre gutt blir Jøran Sandby.

Gratulerer!

...

90.min Der er kampen over, og vi takker så mye for følge, gjennom en lang sesong.

Vi sees til neste år, og i 5.div!


142 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page