top of page

Raumnes & Årnes 2- Søndre- Høland 6Div

Oppdatert: 28. aug. 2019

Her kan du følge kampen.

...

Fortsetter under bildet


Dagens startoppstilling.


Da er vi på plass for og overvære topp oppgjøret i 6.div Akershus krets.

Vår oppgjøret på Bråtevangen endte med 4-0 seier til Søndre, og vi håper og kunne gjenta bedriften.

Før denne kampen ligger Søndre på 1. plass med 37 poeng, mens R/Å ligger på 2. plass med 29 poeng.0.min Da er lagene på banen for og hilse, og vi venter på at Dommer Simen Kverndal Nordengen fra Rælengen, skal blåse igang.

Kom igjen Søndre!

...

1.min Da er vi igang, R/Å Startet med ballen.

...

4.min Stillings krig, med ett lite overtak fra R/Å. De har vært inne i feltet, og gjort noen små uroligheter, men ikke farlig. Enda...

...

8.min Bor mye fotball i dette R/Å laget, og Søndre blir presset. Vi har nok med og stange unna akkuratt nå. Kan vi finne bakrommet?

...

13.min Søndre kommer til innlegg fra høyre, men den detter ned like på feil side av tverrliggeren. Utspillet fra keeper til R/Å går langt opp i banen, og Nadden blir lurt på at ballen spretter over han. Det gjør at R/Å sin spiss kommer alene, men skrått på mål. HAn feier den i nettveggen. Farlig der.

...

19.min Ikke mye og skrive hjem om. Det går frem og tilbake, men R/Å virker farligst. Nå sist en halv sjanse som går over, etter ett innlegg fra kant.

...

25.min Søndre mangler trøkk. Blir løpende litt i mellom i denne perioden, og får ikke satt spillet. Må opp 2-3 hakk her om vi skal ha håp om og få med oss noe.

...

26.min Dagen første gule kort går til en R/Å spiller for takling på Stigen.

...

30.min Da teller vi den første sjansen til Søndre. Frispark fra midtbanen slåes inn i feltet. Ballen går ut på 16m hvor, etter litt tumulter, havner hos Fred, som bommer litt på ballen i det han skal skyte. den går til side for mål.

Søndre flytter seg opp i R/Å sin bane halvdel, og kommer til 2 sjanser til. Ett hvor ballen blir nikket over, og den andre ett skudd utenfor.

Virker som vi har våknet litt nå.

Kom igjen gutta!! KJØRE!!

...

37.min Kjempesjanse til Søndre. HC legger inn fra høyre, og Jens ruver i lufta, men headingen går like til side for mål.

...

40.min Frispark til Søndre i farlig posisjon. Ballen ligger litt skråt til høyre på 16m. Jøran fyrer ett smart skudd som keeper må gi retur på. desverre er ingen på returen, og R/Å for klarert.

R/Å kommer på kontring, og for til ett par avslutninger, men ingen farligheter. Står og vipper nå.

...

43.min Stort sjanse til R/Å. De kommer seg fri i midten, og skuddet går i tverligger og ned på streken. Der har vi flaks.

...

45.min Ikke ett sekund tillegg, og vi går til pause på 0-0.

En periode med mye kriging, men sjanser til begge lag.

Vi kommer snart tilbake med 2.omgangen.

...Harde kjernen er på plass.

45.min Da er lagene tilbake på banen, og dommer blåser igang de siste 45min av dette topp oppgjøret.

...

47.min God sjanse til Søndre. HC går og går og for lagt den videre til Jøran som skyter. Keeper er raskt nede og klarer og holde den. God mulighet der.

...

51.min Ser ut til at Søndre har tatt mer ansvar i 2.omg. Vi kommer til sjanser, men det vil seg ikke. Skal ikke avskrive R/Å på noen som helst måte, men det er vi som viser pondus nå.

...

55.min Svinger frem og tilbake, som tidligere i kampen. R/Å sin spiss kommmer alene med Simon, med simon er sjef. Fra 11m holder han skudet fast, og får satt igang igjen raskt.

...

58.min Der sitter den for R/Å. Innlegget fra kant, finner en umarkert spiller på 5m, og da sitter den. 1-0

...

60.min MÅÅÅL! Marcus spiller igjennom Carl Oscar som setter den under keeper og i mål. 1-1 og kampen lever.

...

65.min MÅÅÅL! Jøran Sandby!!! Kjemper som en hest, og vinner ball opp ved R/Å sin 16m. Der vender han av en forsvarer, og kliner ballen i målet. Det smakte godt!

1-2

...

67.min Og vi får den tilbake, rett i trynet. R/Å sin spiss kommer seg løs mellom Jørgensen, og Lie i forsvaret, og alene med simon setter han den i hjørnet.

2-2

...

72.min Søndre har fått innpå frisk ben i David Botten. Han setter sitt preg på kampen, og tilfører Søndre sårt tiltrengt hurtighet nå på slutten. Dette kan gå bergge veier.

...

75.min Stor sjanse til R/Å. For stå umarkert og skyte fra 16m, men utenfor mål.

...

82.min etter en periode hvor vi har blitt presset mye hjem, har vi funnet litt rytmen igjen. Men det merkes i beina nå, etter mye flyging i mellom.

...

84.min Og der sitter den igjen for R/Å. Corner blir slått over feltet, og på bakerste for en R/Å spiller slått den flat inn foran mål. Blå kopi av 1-0 målet.

3-2

...

89.min Etter målet, så har Søndre tatt over, og kjører på for en utligning. Kan vi få med oss poeng?

...

90.min+ Det siste forsøkene renner ut i ingentin, og dommer blåser av til Søndres første tap for 2019 sesongen. Vi gjøre en hederlig innsatts mot ett godt R/Å lag.


Vi takker av herfra, og vil minne om neste kamp som er den 04.09 kl.20.15 på Bråtevangen.

da tar vi imot Kurland.

Vell møt!


266 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page