top of page

5 Div SHIUL- Flisbyen

Oppdatert: 19. aug. 2021

Etter to kamper og full pott, venter ett Flisbyen lag som ønsker å reise seg etter en litt treg start på sesongen.

Håper å se mange av dere på Bråtevangen idag kl 19.30.

Gutta trenger den velkjente støtten fra alle med ett hjerte for klubben vår.


Dagens kamp sponsorer er:
0.min

Hei, og velkommen til live oppdatering.

Vi er tilbake på Bråtevangen, og klare for 3.Runde i 5.div.

I dag kommer Flisbyen på besøk, og status før denne kampen er 2-0-0 til SHIUL, mens Flisbyen har hatt en noe mer vanskligere start, og står med 0-0-2.

Det er ca. 35min til kampstart, og lagene har så smått kommet ut på banen til oppvarming.

Flisbyen spiller i Hvit for dagen, mens Søndre stiller i sine tradisjonelle sebra stripede drakter.

Vi er tilbake nærmere kampstart kl.19.30.


0.min

Søndre sin start 11er byr på fler overaskelser:0.Min

Lagene har gått i garderoben for og gjøre seg klar til kampstart. Vi opplever litt tekniske problemer, så det har verken blitt spilt noe musikk under oppvarming, ei heller blir det innmarsj låta.

Helt på tampen her, fikk vi beskjed om at Fred ikke er i start 11er, men blir vel og se utover i kampen? Time will show..


1.min

Kampen sparkes i gang, og det er Søndre som starter med ballen.


5.min

Etter litt ta, og føle på minutter, kommer Søndre til sin første sjanse. Eirik Olsen spiller Nadden nydlig igjennom i mellomrommet. Han slår flatt inn foran mål, men den rekker ikke frem.

Så langt har Søndre ført bane spillet, men det er lenge igjen av kampen.


10.min

Søndre ruller opp langs venstre siden. Jøran spiller gjennom Nadden, som vidreformidler ballen gjennom til Jens. Men Flisbyen midtstopper kommer inn med en takling, og får den ut til en corner. Den blir klarert ut til midtbannen, hvor Søndre igjen vinner en duell. Ballen slåes høyt inn i felltet, og Jøran ser ut til og komme først på den, men en stiv albue i ryggen, gjør at han kommer ut av balanse. Dommer kunne nok fint blåst på den, men lar være.


14.min

MÅL! Søndre ruller opp langs høyre side. Ser ut som Carl Oskar legger inn, og først spretter ballen over hode på en Flisbyen spiller, før Jøran Sandby ekspiderer den på halv volly opp i nett taket. 1-0


17.min

Ny Søndre sjanse. Carl klemmer til fra distanse, men keeper klarer omsider få kontroll på ballen. Like etter spiller Jens, Carl igjennom på ny. Men ballen sniker seg akkurat utenfor keepers rekkevidde, og utenfor mål. Bra trøkk nå.


19.min

Da teller vi første avsluttning til Flisbyen. Skudd fra distanse, men ballen går ca 15 meter til side for mål.


26.min

Jens "Messi" Bergsjø er skikkelig på i dag, og på elegant vis drar han av 3 spillere, og skyter et vel plassert skudd på mål. Keeper til Flisbyen, har også en god dag, redder mesterlig.


30.min

Søndre fører i bane spillet, men avsluttningene sitter ikke som ønsket. Eirik kommer til en avsluttning, men ballen går til side for mål.


36.min

Nydelig kontring av Søndre. Ballen går fort fra Carl på egen 16 meter. Han skyver ballen fint til Magnus Grasmo, som utsøkt vis, treer igjennom Eirik Olsen. Han setter ballen i stolpen, og vi er nesten på returen.


37.min

MÅL! Like etter sjansen, vinner Søndre ballen på ny. Jøran Sandby finner Carl, som setter ballen i mål. 2-0


43.min

Søndre har en vis dominans i bane spillet, og Simon har lite og gjøre i sitt mål. Ballen flyttes fra side til side, før den flikkes videre mot Jens, som er en halv meter i offside. Fint spill.


45.min

Dommer legger ikke til et sekund, og det har det ikke vært stort grunnlag for heller.

Vi går til pause på stillingen 2-0 til Søndre.

Snart tilbake med 2.omg.


Pause


46.min

Da har lagene kommet på banen igjen, og det er samme lag som sto i 1.omg.

Dommer blåser igang kampen, og Søndre for et frispark iløpet av 10 sekunder.

Den slåes kort til Magnus Grasmo, som eleganst spiller igjennom Stigen. Han slår inn foran kassa, men keeper er oppe og plukker.


48.min

Jens, og Magnus kombinerer fint, og Magnus for slått en fint innlegg. Flisbyen forsvarer klarerer den høyt over eget mål, og corner. Den blir det ikke noe ut av.

Vi kjører på slik som i 1.omg.


50.min

MÅL! Der sitter den igjen for Søndre. Nadden blir spilt nydelig fri på venstre side. Han slår lavt inn foran mål, men Jøran når ikke den, og slipper den forbi. På bakerste stolpe står Jens, og kliner ballen i motsatt hjørne. 3-0


53.min

Vi teller avsluttning nummer 2 fra Flisbyen. Skudd fra laaaangt hold, som Simon ikke har noe problem med og holde fast.


59.min

Jens Eivind Bergsjø er on fire idag. Dribler, snur og vender, og legger opp en hodeball til seg selv. Nikken overlister neste keeper, som får fistet den til corner.

På følgende corner slåes inn på bakerste stolpe, hvor Henrik Lie står og nikker fra 72cm hold, men like utenfor. Nærme Nærme..


60.min

Vi teller en corner til Flisbyen.


61.min

MÅL! Påfølgende corner redder Stigen mesterlig, og Søndre kjører kontring. Jøran løper fra Flisbyen, bruker en back som rundingbøye, og setter ballen i mål til 4-0.


63.min

MÅL! Jøraan Sandby har funnet ut hvor kassa er, og kompliterer sitt hatrick på mesterlig vis til 5-0.


74.min

MÅL! Jens mottar ballen på 11 meter, med ryggen mot mål. Han vender på lekkert vis, og kliner ballen i kassa. 6-0


77.min

Pål Grepperud har kommet inn til et etterlengtet comeback. Han freser over banen, og bidra fra første sekund. I kjent Pål stil blir det noen sugende taklinger, og selv om det er klokkerent på ballen, er ikke dommer enig. Det blir dømte et frispark til Flisbyen, og det er ikke Pål enig i, og får et gult kort.


87.min

Flisbyen for et frispark like på høyre hjørnet av Søndre sin 16 .eter. Det blir et direkte skudd, som går i nettveggen til Simon.


88.min

Det har blitt kåret Dagens Søndregutt. Det ble Jøran Sandby!!


90.min

MÅL! i siste sekund scorer Henrik Lie på et strøkent langskudd. Emil Olsen gjør som han vil på Flisbyens 16 meter, og serverer Henrik en pasning. Den tar han på direkten, og ballen suser i nett maskene.

Det er det siste som som skjer, for like etter avsparket, så blåser dommer av.

Vi vinner komfertabelt 7-0.


Slutt

Publikum begynner og trekke hjem etter en solid kamp av Søndre herrene.

Vi pakker sammen, og melder om neste hjemme kamp som er Torsdag 02.09.21 kl.19.00.

Da tar vi imot Fet IL her på Bråtevangen.

Velmøtt!


118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page