top of page

5 Div SHIUL-AHFK 2 Kl 19.00 Bråtevangen Kg

Oppdatert: 13. aug. 2021

SHIUL sesongdebuterte borte mot Skedsmo 2, der tok de en sterk seier 2-1 etter scoringer av Fredrik Bergsjø og Jøran.

Klarer gutta og flå Aurskog Høland også.


Dagens kampsponsorer:
0.min

Hei, og velkommen til årets første hjemmekamp. Det er drøye 50.min til kampstart, og begge lagen er i garderoben.

Dagens motstander er AHFK 2, og dette er første gang lagene møtes i tellende kamp, i hva vil kalle det, en skikkelig nabo duell.

Været er noe usikkert, med det kjente vind draget over Bråtevangen, og lett regn i lufta.

Regner ikke med at dette skal sette noen demper på kampen, og publikums tilstedeværelse. Da de fleste, inkludert meg selv, er passe sulteforet på bredde fotball. Uansett, er det godt, og tørt der hvor vi sitter;-)

0.min

SHIULs start 11er er som følger:


0.min

Begge lag er på matta for og varme opp. Været har også giret opp, og det regner nå en del. Det er snaue 25.min igjen til kamp start, og publikum har begynt og komme.

Kiosken er også åpen, samt at det det blir lodd salg av den tradisjonelle fruktkurven, samt et SHIUL skjerf som er nytt av året. Vi vil også gjøre en trekning iblant de som har registrert seg i Kamp reg. Noe som er obligatorisk under årets sesong, for og kunne gjøre evt. smitte sporing.


1.min

Da er begge lag klare, og kampen blåses igang, AHFK, som spiller i blått for dagen, starter med ballen. Det går ikke lang tid før SHIUL vinner ballen og setter opp Jøran som blir felt like utenfor 16 m. Jøran skal ta den, men skyter rett i muren. Søndre vinner returen, men den blir blokket med en gang. Frisk start.


4.min

Begge lag er godt på, og Søndre kommer på en overgang. Fredrik Bergsjø for avsluttet, men skuddet blir blokkert.


8.min

Etter 8 minutter, er det Søndre som har hatt ballen mest. Men AHFK er absulutt med på notene. Fred kommer til nok en avsluttning, men den blir blokkert.

Av andreballer, er det Søndre som leder i gjenvinning av disse... Soleklart..


11.min

AHFK har startet og etablere spillet mer, og holder ballen mer i laget. Søndre gjør også et spillerbytte. Ut går Martin Fjellheim, og inn kommer Magnus Grasmo.

Søndre går rett i angrep, og på en retur fra keeper, setter Andres Nadden den i nettveggen, på utsiden av stolpen. Veldig nærme der.


14.min

AHFK kommer til sin første sjanse. Det fyres av fra ca 20-25 meter, men Simon Hellesjø er med på notene, og gjør en solid redning.


16.min

MÅL! AHFK går opp i ledelsen. Ballen spilles igjennom alene med Simon, og Martin Spitsberg lobber over keeper, og er alene på mål. Martin Lie klarer nesten og løpe han opp, og får presset spissen ut til venstre siden, men avsluttingen går over benet og i mål.

0-1 til AHFK.


20.min

Gult kort til AHFK spiller for og dra ned Martin Lie. Spiller er ikke enig i den avgjørelsen.


25.min

Tempraturen stiger på matta etter at Jøran blir gitt, noe man best kaller en bjørne klem, i det han er på vei igjenom. Dommer ser jo ikke det at AHFK sin midtstopper har begge armer rundt Søndre spissen, og blåser ikke. AHFK bryter, og spiller opp langs høyre siden. Der kommer Nadden inn med litt stor kraft, og dommer blåser frispark halveis innpå Søndre sin bane halvdel, men helt ute på linja.


32.min

Søndre vinner en duell nede på AHFK sitt høre corner flagg. Nadden for en 45 pasning, og har gode muligheter til og avslutte på første, men drøyer litt så skuddet blir blokkert.


34.min

Kjempe sjanse til Søndre. Eirik Olsen passerer sin oppasser på høyre hjørnet av AHFK sin 16 meter, og fyrer av i stolpen. Nadden vinner returen, men får ikke stokket bena. Nærme der.


40.min

Søndre har ganske enkelt vært farligst frempå denne 1.omg, foruten om målet til AHFK. Det har vært noen kraftige dueller, og Sether skal vel være heldig som ikke har havnet i boka til dommer, da han gikk meget hardt inn i AHFK sin høyre back.


45.min

Nydelig innlegg av Nadden, som har byttet posisjon med Eirik Olsen på høyre siden. Fred går opp i duell med keeper, og Fred var den eneste som kom helskinnet ned. Dommer blåser frispark til AHFK sin keeper.


45.min+

MÅL! Søndre reduserer til 1-1 på overtid i 1.omg. Innlegg fra Søndre sin høyre side, og det ser ut som Jøran går i duell, han gjør overhopp, og ballen ender hos Fred på 5 meter, som skyter via keeper i mål.

Like etter blåser dommer av denne omgangen, og vi går til pause på stillingen 1-1.


Pause.

Det har vært en god 1.omg, hvor Søndre har hatt de fleste sjansen, men ikke klart og omsette dem i mål.

Regnet har også avtatt, og det ser ut til at sola også har meldt sin ankomst til 2.omg.

Vi tar en pause herfra, og kommer tilbake med 2.omg.


46.min

Lagene er igjen på banen, og dommer blåser igang 2.omg. Søndre har gjort et bytte i pausen. Ut har Jøran Sandby gått, og inn har Jens Eivind Bergsjø kommet.


52.min

Søndre har tydligvis tatt enm real pause prat, for gutta kommer ut og tar umidelbart tak i kampen. Gutta etablerer seg utenfor AHFK sin 16 meter, og triller ball. Nadden kommer til en avslutting, men ballen blokkeres. Neste bølge blir ballen slått inn fra Kristian Sether, men Fred er en sko størrelse unna og få omsatt inlegget i mål.


55.min

Der ligger ballen i mål for Søndre. Dommer blåser en fordel på et Søndre angrep, og de kommer 3 mot 1, ballen havner over på venstre siden til Eirik Olsen. Han skyter ballen i mål, men linje mann har flagget oppe. Offside.


56.min

MÅL! Der sitter den for Søndre. Gutta går direkte i angrep etter anulleringen, innlegg fra Nadden finner Stigen på 16 meter. Han klinker til, og ballen går i kassa til 2-1.


57.min

Her skjer det mye, og ikke alt er innefor reglemetet. Eirik går i klinsj med en AHFK spiller, og får et gult kort.


59.min

Gult kort til AHFK, etter og ha pløyd ned HC på midten av banen.


65.min

Jens tråkler seg igjennom forsvaret, vender, og runder, før han sender i vei en avsluttning til side for mål.


67.min

AHFK kommer til sin første avsluttning i omgangen. En dårlig klarering havner i beina på en AHFK spiller, men avsluttningen er for løs, så Simon har ingen problem med og redde den.


70.min

Corner til Søndre, som slåes inn på hode til Fred, men han nikker like til side for mål.

Like etter AHFK sin keeper spiller ut, klippes HC ned, og nok et gult kort til AHFK.


75.min

Kjempe sjanse til Søndre. Eirik Olsen kommer i godt driv langs høyre siden, og fra dørlinja, slår han en passning til Jens på 3meter. Helt alene, og upresset skyter han rett på keeper. Alle sjansers mor den der.


76.min

Det er blitt foretatt trekkning dagens lotteri. Vinner av et SHIUL skjerf går til grønn W37, og den tradisjonelle fruktkurven går til rosa V48. Gratulerer.


80.min

Det har også blitt foretatt en trekning blant de som har registrert seg i kamp reg. antallet der, skal jo også gjenspeile antall tilskuere, som er 118 stk.

Vinner ble Ole Jakob Bergersen. Han vinner et SHIUL krus.


81.min

Det spilles jo fotball her ute, og ikke alt er innefor reglemtet. Emil Holm blir regelrett klippet ned stygt på midten av banen, og får et frispark, uten at motstander for kort. Dette er Søndre gutta meget uenig i, og mest uenig er HC, som får et gult kort.


88.min

Søndre fortsetter og skape sjanser, men ballen går endte like tilside, eller over mål.

Men god kontroll på et ungt AHFK lag.

Jens blir slått alene igjennom, men blir løpt opp av en forsvars spiller etter og ha holdt i ballen litt nede på hjørne av 16 meter, klarer forsvarer og takle den til en corner. Den ender i ikke no.

Utspillet vinner Søndre, og går igjen i angrep, som ender i ny corner.


90.min

Frispark fra HC i tverrligger. Søndre presser på mot slutten av kampen.


Slutt

Søndre vinner 2-1. Noe vi nok kan si er fortjent, utfra sjanser.

Vil minne om neste hjemmekamp, som er førstkommende Torsdag 19.08.21

Kampstart kl.19.30.

Da tar vi imot Flisbyen.

Ha en god kveld!

151 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page